Picolaser för att ta bort oönskad tatuering

Om du har en tatuering du vill ta bort, så kan picolaser vara ett bra alternativ. En picolaser är helt enkelt en lasermaskin för att ta bort tatueringar med. Den fungerar med ultra korta pulser. Det för att träffa melanin-pigmenten med ett stort tryck så att det splittras till att bli som dammliknande partiklar. Fördelar med att ta bort tatueringar med denna är:

  • Den är mindre smärtsam
  • Behandlingsresultat nås snabbare
  • Klarar även ta bort fräknar, solbränna, kloasma, acne, födelsemärken, leverfläckar, hud-blekning och rynkor

Denna är till för dig som jobbar med skönhet. Det så att du på din egen salong kan erbjuda dina kunder möjligheten att ta bort tatueringar.

Smart lasermaskin

Picolaser är alltså en lasermaskin för professionellt bruk. Det gäller att du har rätt kunskaper samt rätt utrustning för att kunna ta bort tatueringar. Det finns många fördelar med att använda dig av just denna lasermaskin. Den är bekväm, mindre smärtsam samt att den minskar behandlingstiden, då den är mycket effektiv. Den så att säga skjuter sönder färgpigmenten i huden, som är det som utgör en tatuering. Då dess maximala kraft är stark, så kan en tatuering tas bort på 2–4 gånger istället för 5–10 behandlingar. Dock beror det på vad för slags tatuering det är och hur stor den är.

Om det är så att du har en salong och vill investera i denna lasermaskin så finns den att hitta hos UNIQUENESS. Hos dem finns det även andra bra produkter och maskiner att hitta.

Posted in Teknik | Comments Off on Picolaser för att ta bort oönskad tatuering