Effektiva molntjänster för ditt företag

IT är ofta som enklast när det paketeras till ett och samma paket.  IT-mästarnas Total Cloud gör just detta. De samlar ditt företags digitala material i ett paket med obegränsad datalagring. Här får du också tillgång till Officepaket, molntjänster av olika slag, intranät, och en väldigt serviceinriktad och duktig support. Här får du alltid svar på dina frågor.

Det finns fyra paket att välja mellan: guld, silver, brons, och platina. Här kan du köpa hela d​​in IT-drift som en tjänst. De är en molnleverantör, IT-outsourcingleverantör, IT driftleverantör, kalla det vad ni vill. 

Hos IT-mästaren går det i alla fall under begreppet Total Cloud. Detta innebär all er it, förpackad i en molntjänst. Total Cloud gör komplexa molntjänster enklare: enklare att köpa, enklare att flytta till, enklare att förändra och enklare att räkna på. Deras tjänst är en kontaktyta för all support.

Skräddarsydda molntjänster som kan anpassas

Vilka priser som gäller kan du kolla upp på deras hemsida. Det finns färdiga paket att välja m​ellan. Du kan också skräddarsy ditt paket specifikt för dig, ditt företag, och dina behov. Här finns bland annat backuptjänster som är kostnadseffektivt optimerade för att passa din nuvarande situation.

Dessa kan lätt kan anpassas om du behöver en ny lösning. Ett företags IT-drift är ofta en komplex situation. De erbjuder därför en lång lista tjänster som är sammansatta på ett logiskt sätt. De använder egna plattformar. Dessa finns både i egna datacenter, och i andras. Leveransen baseras på privata molntjänster,  publika sådana och andra alternativ.

De har ett stort tekniskt kunnande, och har stor erfarenhet och kompetens när det gäller att skapa smarta lösningar för företagare. Här kan du med all säkerhet hitta en lösning som passar ditt företag. De har ett stort kundfokus, en stark utvecklingsvilja, och ett stort ansvarstagande. I nuläget finns företaget i Örebro, Stockholm och Karlstad.

Posted in Internet | Comments Off on Effektiva molntjänster för ditt företag